top of page

Wybierając owoce, dbasz o zdrowie, oraz skuteczność działania swoich pracowników

Co trzeci pracownik je w ciągu tygodnia fast foody. Prawie połowa ma w swojej diecie słodycze i słodzone napoje, które zastępują codzienną porcję warzyw i owoców, i zapomina o regularnych posiłkach – wynika z badania ekspertów firmy Human Power. Nic więc dziwnego, że połowa ankietowanych czuje się po posiłku ospała. Efektywność pracowników dzięki odpowiednio zbilansowanej diecie może być jednak o jedna piątą wyższa, spożywając codzienna zdrową dawkę owoców. Zobacz jakie to proste.

salad.jpg

Wzrost efektywności pracy

Redukcja nieobecności

Budowanie wizerunku firmy

Wzrost dobrego samopoczucia

Wzrost satysfakcji z pracy

Świeża energia każdego dnia

Wydatki na zakup jabłek dla pracowników i klientów należą do panujących powszechnie kanonów kultury, dobrych praktyk oraz powszechnie stosowancyh w kontaktach biznesowych zachowań
Rzeczpospolita

rp.pl

© 2020 by MM&AS.

bottom of page